20% rabat på alle ordre over 2500 DKK - beregn din pris på 1 minut. Klik her
- vi samler kun på glade kunder!
Prisgaranti - læs mere

Udlejning af Gode Maskiner
til gode priser

Kun gode kvalitetsmaskiner
Grundig vejledning og oplæring
Hent selv eller få leveret
0% rabat på alle ordrer over 0 DKK
Book maskiner nu

Så nemt er det

Maskiner

Find de maskiner du har brug for

Book

Book nemt og hurtigt online, få klaret betaling med det samme

Levering/Afhentning

Hent eller få leveret - du bestemmer!

Om os

Som kunde hos Gode Maskiner kan du være sikker på en grundig oplæring og vejledning når du lejer maskiner. Vi lægger vægt på vores maskiner er i orden og af god kvalitet. Du bliver ikke efterladt med en maskine du ikke er tryg ved eller har lært at betjene. Så bliver vi hellere 10 minuttere længere og hælper dig igang.

Book de maskiner du har brug for allerede nu, så du er sikker på de er ledige når du skal bruge dem

0% rabat på alle ordrer over 0 DKK
Book maskiner nu
Om os

Vi samler kun på glade kunder

"Jeg lejede en minigraver til at grave rør ned til vores tilbygning. Alt gik upåklageligt og minigraveren var nem at arbejde med."
- Jim
"Morten hjalp os med at grave vores trampolin ned i haven. Arbejdet er flot udført og gik hurtigt. Jeg vil klart bruge jer igen."
- Camilla
"Hurtig bestilling og rigtig god kommunikation fra Morten. Alt gik som forventet."
- Peter

FAQ

Det kan du let beregne ved at klikke på knappen "Book maskiner nu" øverst på siden. Vælg de datoer du tænker at leje og de maskiner du skal bruge, så beregnes prisen automatisk.

Hos os kan du leje minigraver, motorbør, pælebor og andet tilbehør. Vi får løbende nye maskiner, så skriv til os hvis du mangler noget. Hvis du lige nu mangler en maskine til dit projekt kan vi formentlig også skaffe den. Skriv til os på mail@godemaskiner.dk

Ja! Der er kun gode maskiner hos Gode Maskiner. Vi vælger vores mærker efter lang research og vi har fokus på de er lette at bruge og holder længe så vi kan sænke priserne.

Det er faktisk let, når man lige har øvet sig lidt. Vi giver dig en grundig instruktion når du henter maskinen eller vi afleverer den. Men du kan også se en video her hvor vi demonstrerer hvordan man bruger en minigraver. Det er vigtigt for os du er tryg ved at bruge maskinerne

Vi har valgt kun at have minigraver i en størrelse, som vi ved kan bruges til stort set alle opgaver. Den kan ikke komme indenfor til f.eks. udgravning af kælder, men til gengæld er det en rigtig god maskine udenfor. Den kan blive så smal som 95 cm. så hvis indgangen til din have er bredere end det, er det en rigtig god maskine til stort set alle opgaver i haven.
Hvis du har brug for at flytte det jord du graver op mere end 10-15 meter væk bør du overveje en motorbør også. Den kan tage 600 kg af gangen og det sparer virkelig mange ture med trillebøren!
Skal du lave huller til f.eks. stolper er det en god ide også at vælge et bor til maskinen. Det gør det legende let at bore hurtigt og dybt.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne på mail@godemaskiner.dk eller læs vores lille hjælpe guide

Ja det skal du, med mindre du vælger at tilkøbe rengøring. Det koster 400 kr og kan vælges når du booker dine maskiner

Det kommer an på hvilke maskiner du får. Men vi har gjort det let, for hver maskine leveres med en fyldt 20 liters dunk med det brændstof der passer til maskinen. Når du afleverer den skal du huske at sørge for at både maskine og dunk er fyldt igen. Hvis ikke du har påfyldt brændstof vil vi gøre det for dig og trække 150 kr fra dit betalingskort du brugte til bestilling.